1192 - An honest Tear

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Лучшая память
Честные слезы –
Такой кенотаф
Прочнее бронзы –

Просто признательность
Устоит,
Когда рассыплется
Обелиск –


An honest Tear
Is durabler than Bronze -
This Cenotaph
May each that dies -

Reared by itself -
No Deputy suffice -
Gratitude bears
When Obelisk decays