Червона шипшина

Марат Школьник
Чи пам’ятаєш ти як збігло наше літо?
Твоєю посмішкою що було зігріто.
Чи пам'ятаєш ти як швидко збігла осінь?
Вона у сни мої, у сни приходить й досі.

Приспів :
Червону шипшину ми рвали з тобою,
І щастя буяло, злітало луною.
Червона шипшина у лісі палає,
Червона шипшина про нас пам’ятає.

Могутній дуб, струнка берізка нас чекали,
А ми замріяні стежинами блукали.
Кружляв осінній лист, осінній лист кленовий,
Стелив під ноги килим свій нам ліс казковий.

Приспів.

Яке над нами було сине-синє небо,
Довіку щоб отак - нам іншого не треба.
Шипшина, трави, ліс, весь ліс до небокраю
Повторювали ніжно: "Я тебе кохаю".

Приспів.