Зима прекрасна!

Валентина Вересоцкая
Замітає і хурделить
І пургою стелить,стелить
Сніжок білолиций!
Кружляє, іскриться
Сніжинки пухнасті
Так радіють щастю!
Вони взимку ожили!
І з небес до нас зійшли
Ось така зима прекрасна!
Тиха,світла,ніжна,ясна!
Ти приходь іще до нас!
Ми чекаєм кожен раз!