Спритний Юрчик

Валентина Вересоцкая
Намітає снігу
Стільки у дворі!
Кучугури цілі
Нашій дітворі!
Чобітки зимові
Мама одягла
Юрчику синочку
Радісна була!
Малесенький Юрчик
Татусин синок!
Теплі рукавички
Теплий чобіток!
Матусенька знає
Хлопчик гомінкий
І його не лає!
Спритний він такий!