Парасолька

Марат Школьник
Придбала мені мама парасольку,
На радощах я танцювала польку.
Весь день і цілий тиждень я раділа,
Та раптом парасольку загубила.

Приспів:
Ой, пара-пара-пара-парасольку,
З малюнком дивно схожим на квасольку,
Допоможіть, благаю, відшукати
Щоб не сварилась дома моя мати.

Був дощ, як бігли ми у клуб на танці.
Була ще парасолька в мене вранці,
А потім я в універмазі була.
Ой, мамо, не згадаю де й забула.

Приспів.

Та раптом пригадала вечорниці,
Прогулянку з своїм коханим Грицем.
Ми були зачаровані весною,
Й забули парасольку під вербою.

Для хвилювань хіба ж була причина?
Бо на порозі вхе стояв хлопчина.
Була в руках у нього парасолька
З малюнком-візерунком мов квасолька.

Приспів:
Ой, пара-пара-пара-парасольку,
З малюнком дивно схожим на квасольку,
Приніс мені коханий мій до хати,
Не буде вже тепер сваритись мати.