Э. Дикинсон. 1071. Perception of an Object costs

Ольга Денисова 2
1071 (1866)
Утратить в образе предмет –
Вот образа цена.
Но этот образ ценность есть
И по себе сама –

Предмет – ничто, вообразим,
Что совершенен он,
И сами же потом виним,
Что далеко не тот –
1-2.08.2021



1071
Perception of an Object costs
Precise the Object's loss -
Perception in itself a Gain
Replying to it's price -

The Object absolute, is nought -
Perception sets it fair
And then upbraids a Perfectness
That situates so far -