Мiсто довжиною в життя

Юрий Курьянов
Там, де Саксагані злиття
З Інгульцем, в краю славних віх,
Місто довжиною в життя,
Кривий Ріг стоїть, Кривий Ріг.

В праці - сталевар і гірник,
В серці - оптиміст і поет.
Гданцівка, Квартали, Терни -
Все це - рідне місто моє.

Піснею живою летять
Хай роки. Ти - мій оберіг,
Місто довжиною в життя,
Кривий Ріг ти мій, Кривий Ріг.

Це тобі залізна руда
Колір, шарм і блиск придає.
Пил рудий і птаха руда -
Все це - рідне місто моє.

Відданості зна відчуття,
Хто в твоєму виріс дворі,
Місто довжиною в життя,
Кривий Ріг ти мій, Кривий Ріг.