Лицарi Дикого поля

Олександр Мачула
Ми родом із Дикого поля
і предки у нас козаки.
Наш прапор свобода і воля –
було так і буде віки!

Із ризиком браття по крові,
ми лицарі вільних степів.
У полі наш дім і діброві,
а небу не треба стовпів.

У кожного шабля-домаха,
а ще запорукою честь.
Од гетьмана до сіромахи –
завада ворожих нашесть.

Опора, надія країни –
ми, доньки її і сини.
Не даймо свою Україну
згубити в горнилі війни.

10.08.2021