Чому ми перестали вiрити у чудо?

Ольга Левченко-Харьков
Чому ми перестали вірити у чудо?
Чому «заземлення» так вплинуло на нас?
Я вірю, Бог нас дивувати дуже любить,
Щоб вогник щастя у серцях й очах не гас.

Він кожен день усім дарує щось прекрасне,
То треба бачити навчитись просто нам.
З біди любої рятувати може часто,
Або привести шлях к "чудесним берегам".

Бог посилає часом нам невипадковість,
Яка у мить одну змінити може все.
Або дрібнички, подаруночком чудовим,
Раптово дуже Він в долонях принесе.

У небі темному палають ніжні зорі,
Новими фарбами рясніє небосхил.
Блакитні хвильки граються у синім морі...
Вони частинка крихітна Творцевих див.

Я не бажаю перестати жити чудом,
Бо так стає ще цікавішим кожен день.
Я ранок новий довіряти Богу буду,
Він через череду чудес мій шлях веде.

10.08.2021