Крила

Петренко Виктория Витальевна
Не треба слів,
Ні приголосних, ані голосних.
Ні звуку більше!
Лунає в серці дзвін весни.
А ззовні  - тиша.
Зникає в бурі спів.

І вітроломи навкруги,
На сході - захід,  тут сніги,
Дощі розпалюють багаття,
Ріка виходить з берегів,
На небі мерехтить латаття.

І я злітаю за грозою,
По хмарах бігаю босою,
Бо ти мені здіймаєш крила.
В тобі все те, що я любила:
В тобі серпнева злива,
В тобі морський світанок,
В  тобі вся юність наостанок,
В тобі життя мінливе.

І більше слів не треба,
Коли все зрозуміло так.
В вітрила дихає літак
Чи вперше, чи востаннє?
І знов мене здіймає в небо
Чи буревій? Чи все ж кохання?