Серпнева Мр1я

Николай Берковский 2
Пустіть , мене Мамо , на Море,
Я виполю знову гектар...
Нехай кукурудза і сонях,
Уникну всіх труднощів-чвар...

Я буду завжди працювати,
Не треба канапи, стільця...
Щовечора втомлена,-в хаті,
Не буду чекать парубця...

Нехай він приходить до мене,
Як палко кохае, мене...
Я буду спокійна ,доволі,
Що він, всеж таки,в мене є...

Хотіла знов їхати в Ялту,
Або в,мальовничий ,Судак...
Там друг є на драндулеті,
Він возив мене на Маяк...

Була,я в минулому році,
Проїхать Границю,-біда...
Знайшли,-був арешт за наркотик,
Шмат сала і літр Коньяка...

Мене там ,вояк звинуватив,-
"Задержка,-здесь есть наркота..."
Навечір прийшов їх начальник,
Ковтнув і сказав,-"Не она..."

Пустіть, мене Мамо,в Лазурне,
Я буду потім працювать...
Не буду торкатись канапи,
І знову коханця чекать...

На місяць завив ,знову цуцик,
На Серці ,панує журба...
Лечу, під колесами гицик...
В Лазурне, де дружня юрба...

ПУСТІТЬ,МЕНЕ,МАМО НА МОРЕ......

PS Велике Мерсі боку, -Фото Франс,
   за дароване фото....



06.08.2019.           19.30.