Г. Федотова Ушел. Одна... Пер. на англ

Люфед
                Ушел. Одна. Мне б слезы лить,
                А я пою шальною птахой
                И голову на жизни плаху
                Совсем не жажду положить
                Скольжу освобожденным взглядом
                По желтым листьям и траве.
                Я слабой разрешу себе
                Быть только с очень сильным рядом.
                *******
                He’s gone. I’m alone. Cause to cry.
                But like a reckless bird I bravely sing
                And hold my head as always high,
                Unwilling to life’s blows to give in.
                My glances glide now newly free
                On grass and leaves without fear.
                I will permit me to be weak
                With only a very strong one near.