Дорогому онуку з нагоди 6 рочкiв

Клавдия Дмитрив
Сьогодні шість… не віриться нікому,
А наче вчора радість нам приніс.
Сьогодні шість онуку дорогому,
Від пуп’янка швиденько так підріс.

Уже аж шість, вже виріс із малечі,
Та серед інших ще такий малий,
Цьогоріч ранець вже візьме на плечі
Солодкий мій онучок дорогий.

Не віриться, та правди ніде діти,
Росте онук із кожним Божим днем,
Велике щастя, є чому радіти,
Пливе своїм життєвим кораблем.

Щаслива я, бо є для кого жити,
Цю радість нам Господь подарував,
Та й чудо це не можна не любити,
А долю сам Господь нагаптував.

Так рік за роком все біжить, несеться,
Роки біжать у нього і у нас,
Хай все життя радіє і сміється,
Молитимусь за нього защораз.

Господь нехай завжди оберігає,
І Ангел всюди руку подає,
Пречиста під Покровом хай тримає,
Ісус здоров’я й сили додає.

Купайся, любий, в радості і щасті,
А ми для тебе зробимо усе,
Укріпишся в Святому ти Причасті,
А Божа милість втіху принесе.

Рости, рідненький, нам усім на втіху,
Дитинство безтурботне в тебе є,
Щоб завжди заливався ти від сміху
Й щодня для тебе сонечко встає.

04.08.2021 р.