Летять роки

Виталий Пушкарь
Летять роки у далечінь
Не повертаючись назад
І човен нашої душі
Неначе в синім морі.
А ми пливем у майбуття
Надіючись на Бога,
Йому довіривши життя
І в радості і в горі.

Злітає листя золоте,
Усе жде приходу зими
Немов нагадує що все
У цьому світі змінне.
Зів'яне молодості цвіт
І снігом вкриє скроні
Та з Богом вічний заповіт
Ніколи не загине.

Буває молодість без сил
І сильні втомлюються теж
А хто на Бога поклада
Усі свої надії.
Той сили обновить свої
І піде і не стане.
І навіть і на схилі літ
Душею молодіє.