Вгамую спрагу добро вол

Анна Амига
Срібляста кров у моїх венах
Червона пляма на чолі
Зрівняється весь світ, у всіх тотемах
Щоб вислужитися мені

Дієвих свят струмкою пліттю
Загорнуті всі навкруги
Я докажу цьому століттю
Не даремно!,- мені дали життя батьки

Вгамую спрагу доброї волі
Насамперед я та хто є
Не треба мені інші долі
Й сподіваюсь тьма покине
Мене , - що йде від Тебе до Тебе