У кожного своя Голгофа...

Михаил Гумиров
У кожного своя Голгофа, свій Іуда,
Варавва та розгублений Пілат...
І воскресіння неподільне чудо,
І прикрих згадок кат .
Усе всередині -  безодня з ельдорадо,
Невірні вчинки, зрадництво пусте,
Набуті вади і батьківські вади,
І зрощене святе.
У цих світах ти для близьких -  весь світ прийдешній,
І в променях твоїх вони сильніш.
Так і світи на грішне і тутешнє,
І краятись облиш.