Олi Миронець в День народження

Клавдия Дмитрив
З Днем народження вітаю
І бажаю многа літ,
Хай ще й мрія окриляє
І здіймає у політ.

Хай здійсняться всі бажання
І несуть у вир надій,
Все на краще сподівання
А ти мрій, і мрій, і мрій.

Не сумуй, що рік додався –
Це від Господа привіт,
Наче красень, він зібрався
Йти з тобою у похід.

Та мандруй із ним усюди,
Але ж ти йому не зрадь,
Він з тобою завжди буде,
Тільки в цьому не завадь.

З ним пройдись по всіх бульварах,
У Карпати з ним поїдь,
Разом будь на фестивалях
Й бережи його, як слід.

Він за це тобі віддячить,
Допоможе розквітать,
Адже все він добре бачить.
Вас обох берусь вітать.

Хай міцним здоров’я буде,
І Господь хай береже,
Хай цінують завжди люди,
Й Ангел всюди стереже.

01.08.2021 р.