Я особлива

Клавдия Дмитрив
Пройдуся лугом і гаєм зеленим
І заспіваю пісню про весну,
На крилах щастя прилетить до мене
І подарує радісну струну.
Зайду в лісочок, в казочку чудову,
Там я почую, як дзвенить ручай,
Візьму у руки гілочку бузкову,
Ще й заспіває мило водограй.

ПРИСПІВ

Я особлива, ой я особлива,
Я особлива, наче та весна,
Я особлива, наче літня злива,
Немов чудова пісня голосна.
Я особлива, ой я особлива,
Неначе квітка, що цвіте в саду,
Моя усмішка теж бува грайлива
І зірку щастя, мабуть, я знайду.

А на калині закує зозуля
І соловей затьохкає мені,
Красиво й ніжно, щоби я почула,
Полинуть всюди співи голосні.
Я затанцюю, радісно всміхнуся,
Підведу очі в небесну блакить,
До свого щастя ніжно притулюся
І вся діброва вмить загомонить.

ПРИСПІВ

30.05.2019 р.