Самотнiсть

Татьяна Лемешко Безпалюк
Як каву, як гірке вино
Самотність п`ю я знов,
Згадалось, як колись давно
Солодкою була любов.

Солодкий пили аромат,
Хмеліла і трава,
Якби вернуть роки назад
Яких уже нема.

Як каву, як гірке вино
Самотність поруч знов.
Жаль, недопита та любов
Живе в мені давно.