Пам ятi Олександра Лiпiнського

Клавдия Дмитрив
Ніколи пам’ять не вмирає,
Вона живе й на полотні,
З полотен, наче промовляє,
А спогади усі рясні.

Несуть полотна таємницю,
У них вкладалася душа,
Не заглянуть в душі криницю,
В ній – невичерпная краса.

Краса природи неймовірна,
А слід від пензля – дзвін душі,
Вона нічим не є вимірна,
Про це ми знаємо усі.

Все поєдналось гармонійно:
Душа, природа і думки,
І цим щоразу багатіймо.
В картинах – пам’ять навіки.

Уміння фарби поєднати
І ними бачене писать,
Талант до цього треба мати,
Щоб на полотнах передать.

Тому милуймося красою,
Що майстер пензлем нам створив.
Він залишався сам собою,
Красою погляд покорив.

То ж на красу ми споглядаймо,
Читаймо все на полотні,
А майстра пензля пам’ятаймо –
Його шедеври на стіні.

26.07.2021 р.