Дiва лiсу

Петренко Виктория Витальевна
Ти бачив, як вогонь тріпоче?
Ти чув, як гуркотіли скелі?
Долоні морозні дівочі
Несуть  дощі небесній стелі.

Вона танцює з вітром в лісі,
Очима спалює туман.
Ти дотиком її зігрійся,
Врятуй її від гірших ран.

В її очах зелений вогник
Горить, немовби погляд звіра.
Тремтить вона, коли твій дотик
Коханням робить всю зневіру.

Ти чув, вона крокує тихо,
Немов гроза прийшла зрання.
Вона розбила словом кригу
Та полюбила вовченя.

Вона спалила білий одяг.
Вкради її, як вітру подих.