Спи, дитинко моя мила

Клавдия Дмитрив
Спи, дитинко моя мила,
Спи, перлинко, засинай,
Ангел твій розправив крила,
Спи, крихіточко, дрімай.
Ангел буде колихати,
А я казку розповім,
Та й пора вже засинати,
Кажуть віченьки: «Вже спім».

ПРИСПІВ

Люлі, люлі, люлі,
Люлі, янголятко,
Люлі, люлі, люлі,
Милеє дитятко,
Люлі, люлі, люлі,
Ти моя дитинко,
Люлі, люлі, люлі,
Люба намистинко.

З Богом спи, маленька пташко,
Хай здоровим буде сон,
Моя квітонько-ромашко,
Йде дрімота із вікон.
Я співаю колискову
І молитву все молю,
А в колиску яворову
Щастя вкласти повелю.

ПРИСПІВ

Щастя-доленька приляже
У колисочці новій,
Місяць зіронькам покаже,
Що він справжній чародій.
Нехай солодко все спиться
Цілу ніченьку тобі,
Сон казковий хай присниться
Про дзвіночки голубі.

ПРИСПІВ

23.07.2021 р.