Колиско Бойкiвського краю

Клавдия Дмитрив
Колиско Бойківського краю,
Щоразу більше процвітай,
Тебе ніколи не минаю,
Бо ти для серця, наче рай.
Колиско Бойківського краю,
Збираєш всіх до себе ти,
Тебе я всюди прославляю,
Проклала дружнії мости.

ПРИСПІВ

Долина, Долина, Долина –
Чудовий наш Бойківський край,
Неначе красива перлина,
Неначе квітучий розмай.
Долина, Долина, Долина –
На мапі єдина така,
Неначе у цвіті калина,
Любов'ю своєю п'янка.

Колиско Бойківського краю,
Про тебе всім я розкажу,
Тебе ще змалечку я знаю,
У серці й досі бережу.
Колиско Бойківського краю,
Ти, наче квітка у гаю,
Про тебе пісню я співаю,
Кладу на струни скрипалю.

ПРИСПІВ

19.07.2021 р.