Липнева спека

Наталья Кордюк
Ще недалеко пройдена весна...
І  літо ще не випите по вінця...
Не та вже неба чиста глибина...
Жнива пройшли. І жито, і пшениця

Рікою потекли в засіки вже...
До осені пече  липнева спека...
Таке гаряче, спрагле і чуже
Гаряче літо...Осінь недалека

В садах до смаку налива плоди,
Які освятимо у радості на Спаса...
Так мало прохолоди. І води...
А пам'яті  - невичерпні запаси...
...вже так далеко пройдена весна...

#enikaexpromt,  онлайн , фото авторки