Як не крути

Марат Школьник
Як не крути, а правди, звісно, ніде діти, -
Ви дуже схожі на царицю Нефертіті!
Я зрозумів це на тім тижні у суботу,
Коли спізнився після свята на роботу.

Ви саме доповідь для шефа друкували,
І шию дуже граціозно вигинали.
Таку красу і вроду чи зустріти нині?
Вашій стрункій статурі дуже личить міні.

Надумав шеф чомусь мені скласти догану,
А я дививсь на Вас і краяв серця рану.
Мене Ви захистили, і це я добре чув:
«Шеф, колега тільки-но з відрядження прибув!»

А те, що трохи вище Ви на зріст за мене,
А Пушкін з Наталі, а мій сусід Семене?
Що було далі, мабуть, хтось собі гадає…
Відомо, у житті по-всякому буває!