Нехай тобi розкаже дощ

Клавдия Дмитрив
Нехай тобі розкаже  дощ,
Нехай тобі він заспіває.
Нехай тобі розкаже  дощ
Про те, як я тебе кохаю.

Нехай тобі розкаже  дощ,
Що ти для мене  наймиліша.
Нехай тобі розкаже дощ,
Що ти в житті любов найбільша.

Нехай тобі розкаже  дощ,
Як серце мліє за  тобою.
Нехай тобі розкаже  дощ,
Що образ твій ношу з собою.

Нехай тобі розкаже дощ,
Що ти - єдинеє  кохання.
Нехай тобі розкаже  дощ,
Хай передасть тобі зізнання.

Нехай тобі розкаже дощ,
Моє кохання оспіває.
Нехай тобі розкаже дощ,
Як серце пристрасно кохає.

13.07.2017 р.