Оленi Хижнiй в День народження

Клавдия Дмитрив
Людина із красивою душею…
Чи часто зустрічаємо таких?
Захоплююсь, пишаюся я нею
В речах глибоких й водночас – простих.

Такою саме є Олена Хижна,
В ній людяність й душевна простота,
Вона чудова, просто дивовижна,
І серцем, і душею золота.

Сьогодні в неї незабутнє свято:
Додався ще один Господній рік,
Хоч те, що є – це зовсім небагато,
І тих років, щоб був великий лік.

Цей рік, неначе ще одна лілея,
Яка розквітла в цей липневий день,
В саду років із них краса-алея.
Про це дзвіночок сповістив: «Дзень-дзень».

Свій аромат в життя внесла, додала,
Прикрасила життєвий весь букет.
Щоб радістю вона завжди буяла,
З Оленкою хай вийде на паркет.

Нехай красивим буде їхній танець,
І кожен рух пір’їнкою зліта.
До зелені з’явився ще й багрянець
І шарму він додав в усі літа.

11.07.2021 р.