Мух лiчив

Татьяна Бут-Бурнукина
         
Мух лічив я на уроці:
Почесав за вухом, в оці.
До мого лівого вуха
Підлетіла дивна муха,
Привіталась, посміхнулась,
І з промовою звернулась:
- Якщо ти прийшов до класу,
Не марнуй даремно часу,
Та потилицю не чухай,
Вчительку уважно слухай.