Навчальна перлина

Клавдия Дмитрив
( Візитівка державного коледжу туризму та готельного господарства )

У кодеджі вчимося залюбки,
Нам весело, а ще й цікаво дуже,
Зі школи привели сюди стежки,
Й життя його нікому не байдуже.
Навчаємось готельних дисциплін,
І бізнес ресторанний ми вивчаєм,
У коледжі чудовому оцім
В наставників ми досвід переймаєм.

ПРИСПІВ

Студенти, студенти, студенти,
Усі ми – велика родина,
Є усмішки й аплодисменти,
Бо коледж – навчальна перлина.
Студенти, студенти, студенти,
Навчання нам радість приносить,
Хоч коледж – не апартаменти –
Гостинно до себе всіх просить.

Готельний бізнес будем розвивать
І ресторани залюбки відкриєм,
Наш бізнес буде всюди процвітать,
Бо ми його любов’ю оповиєм.
А ще й туризм нам, звісно, до душі,
Маршрути прокладати ми зумієм,
Та й підберем до успіху ключі,
Туристове бажання зрозумієм.

ПРИСПІВ

Ми згадувати будемо усіх
Із вдячністю за всі знання, що маєм,
Бо тут найкращі є викладачі,
Про це ми всім давно розповідаєм.
І дякуєм за все, що нам дають,
А кращого ми коледжу не знаєм.
Цей коледж проклада до мрій нам путь,
То ж успіхом всі мрії уквітчаєм.

ПРИСПІВ

08.07.2021 р.