Улыма

Ирида Акалы
Унсигез яшь сина,буген, улым!
Тормышыннын ин гузэл чагы!!!
Кукрэгендэ коч-дэрт тулы,
Яшьлек очень нэрсэ кирэк тагы?

Авыр чакта кукрэгемэ кысып
Кайнар яшьлэр белэн еладым.
Э син бары сыендын да,тынып
Зарларымны минем тынладын.

Эрнулэрем бер зур мон булып
Йорэгенэ сенеп калгандыр...
Кулларына гитаранны алгач,
Сихри бер жыр булып тамгандыр.

Бэхетле бул,балам,юлларында
Фэрештэлэр канат жэйсеннэр.
Бары уныш юлдаш булсын сина,
Аяз кондэ жылы жиллэр иссеннэр.

Куйган максатларын чынга ашсын,
Сойгэн ярын булсын терэген!!!
Бары яхшы дуслар очрап торсын-
Буген сина минем изге телэгем!!!