Щастя кохання

Светлана Шакула
   Дай мені напитися
   Меду твоїх вуст,
   Дай мені вдивитися
   В ніжності блакить…
   Я не вимагаю,
   Я просто поринаю
   В щастя, що створили
   Струни наших душ…

   на фото – картина Джона Стревенса