Золота пора

Валентина Вересоцкая
Вже червень минув квітучий
Липень поріг перетнув
Подих літній дивуючий
Мандрує поспіхом з ним
Давить жара всесильна
Сонце теплом золотить
Повітря гріється сильно
Тіло теплом пашить
Літечко тепле ласкаве
Прийшло до нас о порі
Весело дітям, цікаво!
Гратися у дворі
Навчання шкільне позаду
Табір чекає на них!
Бажаний і довгожданний
Літній дитячий оберіг!
Ох і веселе літо!
Золота квітуча пора!
Здійсняться дитячі мрії!
Набереться сили дітвора!