Твоя любовь

Людмила Прилуцкая
Тобою день був заколисаний,
Тобою ніч була зворушена,
А я такою одаліскою
Вже три по пів вчуватись змушена...

Чому ж нічого не змінилося,
Чому стрибає серце й падає,
Чи я до себе запізнилася,
Чи голос ангельський не радує?

Гарячим воском плачте,свічечки,
Моліться богу, херувимоньки,
Бо я від нього у гарячечці
Не проминуло і дві зимоньки.

А я така, немов підмінена,
Немов з тарілки гуманоїдів,
То скаженіла я, то стримана,
Старі казали:"..Мов обпоєна"

Моє кохання:щастя знайдене,
Не тою стежкою ходила я...
Тому і плаче серце зранене,
Що тая ноша непосильная..

Що серед безладу порожнього,
Живою ниткою прошитого,
Зустріло серце подорожнього
І не вмістило пережитого...

2021