Соняшник у Мармарисi

Клавдия Дмитрив
Сьогодні фестиваль у Мармарисі,
Летіли з України ми до Вас.
Краса навколо, сонце, бухта, миси,
Вітання від Вкраїни слати час!

У всіх я бачу усмішки привітні,
Обійми теплі й щирії слова,
Збуваються тут мрії заповітні,
В Туреччині гостинність все бува.

Усім бажаєм злетів, процвітання,
І зустрічей, що селяться в серцях.
Ця зустріч в нас не перша й не остання,
Бо "СОНЯШНИК" в долонях- промінцях.

20.06.2021 р.