Театр в головi

Тайный Альков
Театр драми і комедії
Живе у нашій голові
Думки розігрують в елегії,
Емоції, щораз нові.
Уява, режисер завзятий,
Частенько входить у кураж,
Тож важко глядачу сприйняти,
Цієї п’єси антураж.