Матуся

Людмила Прилуцкая
Матусю рідна,
у своїй долоньці
Твою долоню
Грію неспроста

І в дощ і в спеку
синові,і доньці
Ти віддаєш
всі сили і літа..

Твої поради
і твоя тривога,
твій погляд теплий
поруч назавжди,

Важка чи рівна
Випаде дорога -
З тобою поряд
Буде мама йти...

1990