Банальн сть вт хи

Михаил Гумиров
Каштаново-бузковий травень
Буяв нам в очі  кольорами...
Ясмином червень душі править
І відправляє за дарами.
Моя кохана, щастя літа
Пройде, і буде відчайдушно
Нам віддавати осінь квіти
І шепотіти вірші слушно.
І, Боже, подаруй нам взимку
Тепло сердець, банальність втіхи,
Цікавість одним без спочинку,
І поцілунки - кращі ліки.