Родительский дом

Евгений Пинчук 2
До батьківського дому нас веде
Доріжка, що оспівана піснями…
І коло друзів, - меньше їх стає.
І на порозі сивочола мати зустрічає.

Тепер ти тут не дуже частий гість,
Бо і в самого вже дорослі діти,
Далекими шляхами передмість,
Заїхав до батьків погомоніти…