Я пропустила

Любовь Дуля Шевчик
Я пропустила, як прийшла весна ...
Не спала... Навпаки , засуєтилась...
Чи загубила дні, чи розгубилась ,
Чекаючи тепло була  сумна...

То холодом , то весняним дощем
Торкалася єства мого природа
І знову непокоїла негода,
Та закрадався в серце тихий щем...

Але вона прийшла , і вітерець
Торкнувся гілочок в саду тендітних ,
Вони хитнулись трепетно  й розквітли
І напувався соком корінець. 

Я пропустила, ... Та весна прийшла!
Цвіли сади й пташки співали дзвінко ...
 Вона ж як  мить... Як чарівна  картинка...
Як крок до сонця , жага до тепла ...
~ДЛВ~
31.05.2021