Сум за лiтом

Фиолетта
Залітні зливи змиють сонцежар 

Знечулять літо

Блискітки зір просіє із стожар

Серпневе сито

І сонцесонях вже по  дню

Розсипле зерня

Зомліле світло впаде на стерню

І сум наверне


Завії зимні сивих сніговиць

Здіймуться в лови

Загусне час і впаде горілиць

На сніг додолу

І вдосталь трунку в згорточку часу…

Кує зозуля

Котилось літо  яблуком  в росу

Отак то бУло

Гостинцем в зиму… обіч пшениці

а там і пижмо

«цвірінь» з під стріхи

звиклі горобці -

якось та й виживем