Мрii

Ольга Далева
Життя без мрій – то є життя?
Життя без мрій не має майбуття,
Воно як птах без крил,безплідне поле.
Не відмовляйтеся від мрій ніколи!


На написання цього віршика мене надихнув вірш Ленгстона Г’юза

Dreams
Hold fast to dreams
For if dreams die
Life is a broken-winged bird
That cannot fly.
Hold fast to dreams
For when dreams go
Life is a barren field
Frozen with snow.
                Langston Hughes