ахвар

Гасанова Гюзеля
Вуч ятlани и йикъара
Къурху жезва зун ахвара
Ахвара физвай чи уьмуьр
Гьакъикъатдин я са жигъир.

ИкI тирвиляй лугьузвайд я:
Тек тар тамани гьич тахьуй.
Чав гьар садав вугузвайд я
Эх жедай тlал вилиз такур.

Секинвал амач зи рикlиз,
Белки къе заз жаваб жегъин,
Хци хьурай кьатlун, зигьин
Аллагьди гуй динжвал рикlин.

Гурай Сад Аллагьди сабур,
Тахурай кьисметди хатур...