З днем захисту дiтей!

Татьяна Лемешко Безпалюк
         
Діти - наше світле майбутнє. Вони немов квіти…
Ми їх любимо, бережемо, захищаємо, навчаємо любити цей світ, свою Батьківщину, рідну мову, поважати людей.
Діти по - своєму сприймають світ, мріють, думають і відчувають.
Діти вірять нам.
Давайте будемо разом будувати майбутнє, добрі справи, щоб світлим і чистим був простір і наша совість. Жити  в злагоді та любові.
Несіть добро!

Що потрібно дітям від природи?
Чисте небо, зоряний політ.
Весняні грайливі, тихі води,
Чистота, що заполоняє світ.

Що потрібно дітям від дорослих?
Мирних, теплих і безхмарних днів.
Рідна мова, волошковий простір,
Пісня мами, шепіт берегів.

Зраду у майбутнє не давати,
Сни дитинства, хай дарує ніч,
І чоло матусі цілувати,
Притулятись до рідненьких пліч.