Люлi-люлi, любi дiтки

Клавдия Дмитрив
Зіронька в віконечко загляне,
Мило усміхнеться малюкам,
Місяць, як пастух на небі стане
Й казочку розкаже діточкам.

ПРИСПІВ

Люлі-люлі, любі дітки,
Ви, немов нектар із квітки,
Із солодкими вустами
Від тепла й цілунку мами.
Люлі-люлі, немовлята,
Темна нічка, треба спати,
Сон казковий хай присниться,
Хай Вам солодко всім спиться.

Мама заспіває колискову,
А дрімота нишком підійде
І нову колиску яворову
Тихо непомітно обійде.

ПРИСПІВ

Гладить Янголятко по голівці,
Віченьки заплющить залюбки,
А пастух на небі й зорі-вівці
Для малят придумають казки.

ПРИСПІВ

31.05.2021 р.