Пiрнемо у сон...

Фиолетта
***
Пірнемо у сон, буде затишно й тихо,
Ватран і вогонь, наче той танцівник,
За вікнами світ, що втомився од віхол,
Марцевий пильнує за ним  Молодик.
Ночуєм не чуєм, - в  етеру тенетах
Навшпиньки ілюзії поруч снують,
Заховано в креденс надійно скелети,
Роз’ятрену ніччю скуйовджену суть, -
Того, що збулося  й того, що не буде,
Лишень  за лаштунками бачиться. Де?
Є трунок отой, що лікує застуду,-
Вона ж не минає й ніяк не пройде.
12.03.21