В зит до дня Перемоги. Визит ко Дню Победы

Романтик Серж
Чи така в бабусі хата,
Як у того депутата,
Що прийшов до неї "в гості",
Потримати старі кості?

Потримати її руку,
Що вже немічна до муки,
Що не може, навіть трішки
Підвестись зі свого ліжка?


Чи таке життя в дідуся,
Що заплакав в сіді вуса,
Як у вас, що вже приперлись,
Наче ворог, в хату вдерлись?!

"- Потримайте так листівку:
Ви потрапите до знімку!
Вас побачать в Інтернеті
Навіть Ті і навіть - Эті!"

Замість ваших стадіонів
І відмитих там "лимонів",
Заплатіть за газ стареньким
І за світло їм, рідненьким!!!

Із під дупи вийміть Лексус,
Ви ж є HOMO"tus" EREKTUS!
І приходьте до них в хату
Кожен день, а не до Свята!!!

Бо, якщо того не буде,
Вчить історія нас, люди,
То зайдуть й до вас, до хати,
Але вже із автоматом!