Як злива

Николай Андриец
* * *
Вітер віє,
Хмара ходить,
А дощу не має,
Ще не вмерла Україна,
Серце все питає?

Була мила Україна,
А тепер сварлива,
Де ж поділа ти свій розум,
Що гнобиш, сусіда.

Проводир ваш балакучий,
І слова, як злива,
Доведе він вас до кручі,
Мати Україна!

Знаю,знаю не гадаю,
Тай сміюсь сльозами,
Насилає небо кару,
Хто ума не має...

29.05.2021.а.м.БП. испытания...