1547 - Hope is a subtle Glutton

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Надежда, жадно требуя
Изысканную снедь,
Меж тем в еде воздержана,
Коль ближе посмотреть –

Стол на одну персону,
Что ни случись, накрыт –
Но сколько бы ни съедено,
Нетронутый стоит –


Hope is a subtle Glutton -
He feeds upon the Fair -
And yet - inspected closely
What Abstinence is there –
 
His is the Halcyon Table -
That never seats but One -
And whatsoever is consumed
The same amount remain –