Галинi Iванишин присвячуэться

Клавдия Дмитрив
Роки, як весни, зеленню буяють,
Між зеленню все квіти розквіта,
Багряні фарби хай ще не чіпають,
Хай срібло в коси осінь не впліта.

Життєвий сад у квітах потопає,
Досаджує по квітці садівник,
Сьогодні знов Господь благословляє
Років твоїх чудовий цей квітник.

Щороку інша квітку виростає,
Доповнює життєвий твій букет,
Господь її для тебе вибирає
Й веде за руку на новий банкет.

Милуєшся ти квітами-роками,
Любов’ю поливаєш їх усіх,
Па саді йдеш між квітами думками
І з трепетом торкаєшся ти їх.

Про кожну квітку інший птах співає
І музика Божественна звучить,
Для себе кожен ноти вибирає,
А їхній спів – це незабутня мить.

Квітучий сад й років твоїх намисто,
А кожна квітка, наче те дитя.
Хай усмішка лишається сяйниста
Й барвистим буде все твоє життя.

22.05.2021 р.