Давно нема

Людмила Гуменюк 21
4. Раздумья.
(1963 - 1965 г., 1987 г. - 1996 г.)

Давно нема тієї хати,
Де народила мене мати...
Їі  спалили в час війни,
На місці тім кафе звели.

Не можу мовчки простувати,
Мені розказувала мати,
Тепер показую усім
Те місце, де стояв наш дім.